SMS Lån

Der findes mange forskellige typer af forbrugslån og kviklån, og et en af de typer af lån, som bliver mere og mere almindelige og efterspurgte, er de såkaldte SMS lån.

Et SMS lån er, som navnet antyder, et lån, hvor al kommunikation foregår via SMS. Det vil sige, at når du vil søge om at låne penge, så sender du et SMS lån til låneudbyderen og venter på svar. Når du får svar, beder udbyderen dig om yderligere oplysninger og disse besvares også via SMS. Når låneudbyderen har de nødvendige oplysninger, så går der højst et par dage, så står pengene til din konto og er klar til at bruge. Det kan man kalde et hurtig lån.

Dette er en rigtig god mulighed, hvis det eksempelvis er sidst på måneden og der mangler nogle få tusinde kroner for at få det hele til at køre rundt.

Det er som regel ret beskedne beløb man kan låne via en SMS, så er man ude efter at låne mere end kr. 5.000,-, så bør man undersøge andre alternativer. Der er mange andre typer af forbrugslån at vælge imellem og nogle passer måske bedre I forhold til det du skal låne penge til. Det vigtigste er nemlig, at få det lån, som passer bedst til dit behov, så du slipper for at betale flere penge i renter, end højst nødvendigt.

Skal det gå stærkt og gider du ikke at gå til møder for at låne penge, så er et SMS lån måske noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.