RKI lån 18 år – Er det en god idé?

Hvis du er fyldt 18 år og er blevet registreret i RKI, så har du sikkert allerede opdaget, at det er yderst svært at komme til at låne penge. Og der findes ikke noget godt og enkelt svar på, hvordan du kan låne penge igen, hvis du først er blevet registreret i RKI.

Hvis man er blevet registreret i RKI, betyder det, at man bliver set som dårlig betaler. Det resulterer i, at der ikke er mange låneudbydere, som har lyst til at løbe risikoen for at låne dig penge, da de kan få udfordringer med at låne dig penge. Derfor vil du også opdage, at de fleste låneudbydere på nettet har som standardkrav, at man ikke er registreret i RKI, hvis man vil søge om at låne penge.

Hvis du er registreret i RKI og kun er 18 år, så bør du overveje, om det er fornuftigt at låne penge og om det i stedet er bedre at vente, til du har pengene i hånden, ved eksempelvis at spare pengene op. Hvis du ikke kan vente, til du har pengene, så vil dit bedste bud være at gå i banken – her er der størst sandsynlighed for, at de vil yde dig et lån.

Men det forudsætter samtidigt, at du har gode argumenter for, hvorfor du skal låne penge og samtidigt har en klar plan for, hvordan pengene skal bruges og betales tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.