Lån uden sikkerhed RKI

Hvis du står og mangler penge og overvejer, om det er en løsning for dig at låne penge, så er der nogle ting, som du skal have tænkt igennem og som du skal have forberedt. Og et spørgsmål, som ofte dukker op, når talen falder på lån, er, om man kan få lån uden sikkerhed RKI registrering til trods.

Hvis du på et tidspunkt har haft udfordringer med at betale dine regninger, er du måske så uheldig, at du er blevet registreret i RKI. At være registreret i RKI kan får store konsekvenser for din mulighed for at låne penge og du kan være tvunget til at tænke en smule alternativt for at komme til at låne penge. Og er der tale om et lån uden sikkerhed, så kan det være endnu sværere at finde gode lånemuligheder. Så hvis du er på udgik efter et lån uden sikkerhed RKI registrering til trods, så sørg for at forberede dig godt og undersøge alle muligheder, da du kan være afskåret fra de mest almindelige lånemuligheder.

1. Hvor meget skal du låne

Dine muligheder for at låne penge afhænger rigtig meget af, hvor meget du skal låne. Skal du eksempelvis låne kr. 2000,- til en ny vaskemaskine, et nyt køleskab, madvarer eller lignende, så har du sandsynligvis langt større chancer for at låne penge, end hvis du skal låne kr. 50.000,- til en tur til Thailand med hele familien. Så tænk igennem, hvor mange penge du skal låne, inden du undersøger, hvilke muligheder der er at vælge imellem. Priser og vilkår kan svinge meget, hvis du ikke ved, hvad du leder efter og slet ikke et lån uden sikkerhed. RKI registreringen vil ofte spærre for dine muligheder.

2. Spørg i banken

Når du har fundet ud af, hvor mange penge du skal låne, så start først og fremmest med at spørge din bankrådgiver, om det kan lade sig gøre at låne penge uden sikkerhed. Det kommer meget an på din historik i banken, forholdet til din bankrådgiver og om du generelt overholder dine aftaler. Samtidigt afhænger det af, hvad du skal bruge pengene til og hvor mange du skal bruge. Hvis det drejer sig om større beløb, så vil banken højst sandsynligt ikke låne dig penge uden sikkerhed, men det kan være forsøget værd.

3. Spørg familien eller vennerne

Hvis banken giver dig afslag på din forespørgsel om at låne penge, så skal du til at tænke på andre muligheder. En mulighed er selvfølgelig at spørge i andre banker om mulighederne for at låne penge, men har du fået nej i én bank, så er der desværre stor sandsynlighed for, at du også får et nej i den næste bank. Derimod kan du forsøge at forhøre dig hos venner og familie om muligheden for et lån uden sikkerhed RKI registrering til trods. Her gælder det dog om at være varsom og have helt klare aftaler, da der er mange eksempler, på venskaber der er gået i stykker og familier, der er blevet splittet, når der er kommet gæld imellem parterne. Så dette bør man være meget forsigtig omkring. Men hvis du har et meget godt forhold til din familie eller nogle af dine venner, så kan det være en løsning for nogle.

4. Spar sammen

En helt anden løsning er, at du venter med at købe det, som du skal låne penge til. Vent med at købe, til du har sparet penge samme og på den måde har du slet ikke brug for et lån RKI registrering til trods. Det er selvfølgelig ikke en mulighed for alle, men hvis det er en mulighed for dig, så overvej, om det er det rigtige i din situation. Der er ingen tvivl om, at det er langt billigere end at låne penge og dermed kan det sikkert godt betale sig, afhængigt af, hvor nødvendigt dit køb er.

Det er med andre ord muligt at få et lån uden sikkerhed RKI registrering til trods, men det er ikke let og dine lånemuligheder er helt klart begrænsede i forhold til, hvis du ikke var registreret i RKI. Derfor gælder det om, at du tænker lidt alternativt, når du står og mangler penge og får tænkt grundigt igennem, hvilke muligheder du har for at finde pengene.