Kviklån trods RKI – Kan man det?

Kan det lade sig gøre at optage et kviklån trods RKI, eller er det stort set en umulighed? Vi har set nærmere på lånemulighederne.

Hvis du er blevet registreret i RKI betyder det som udgangspunkt, at der er blevet langt sværere for dig at låne penge. Du vil ikke have nær de samme lånemuligheder, som da du ikke var registreret i RKI.

Årsagen er, at du nu bliver anset som værende dårlig betaler og dermed er der mange låneudbydere, som ikke har lyst til at låne dig penge, da det kan blive en for stor risiko for dem. Af samme grund er det de færreste af låneudbyderne, som låner penge ud på nettet, der ønsker at yde et kviklån trods RKI. Hvis du søger om at optage et kviklån, vil du de fleste steder skulle være over 25 år og ikke være registreret i RKI.

Ønsker du et lån trods RKI, må du derfor tænke i mere traditionelle baner og se på, hvad din bank kan tilbyde dig. Hvis din bank kender dig godt, så vil du i  mange tilfælde kunne låne penge der, afhængigt af din øvrige historik i banken og afhængigt af, hvor mange penge du skal låne. Derfor kan det være en god idé at undersøge om du kan låne penge i banken i stedet for at håbe på at optage et kviklån, når du er registreret i RKI.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.