Lån til 18 årige

Hvis du er fyldt 18 år og gerne vil låne penge, så har du nogle forskellige muligheder at vælge mellem. Du kan enten vælge at gå en tur i banken og høre din bankrådgiver, om de ønsker at låne dig penge. Eller du kan undersøge hvilke låneselskaber på nettet, der tilbyder lån til 18 årige.

Som det ser ud lige nu, er der ikke mange låneselskaber at vælge mellem, som ønsker at låne penge til 18 årige. Nogle steder skal man være fyldt  20 år, mens man de fleste steder skal være fyldt 25 år, før låneselskaberne vil låne penge ud. Det begrænser mulighederne en del, hvis du gerne vil optage et lån som 18 årig.

Der er dog et selskab, nemlig Onkel Bob, som gerne vil tilbyde lån til 18 årige. Du finder et link til Onkel Bob øverst i denne artikel og der kan du læse meget mere om, hvilke krav og betingelser der er forbundet med at låne penge hos Onkel Bob. Ud fra dette kan du bedre vurdere, om det er det rigtige for dig at låne penge, eller om du hellere vil undersøge andre muligheder og alternativer.

Onkel Bob er med andre ord det eneste låneselskab, som i øjeblikket tilbyder lån til 18 årige, så hvis du vil låne penge og ikke ønsker at låne gennem Onkel Bob, så skal du i gang med at undersøge, hvilke andre muligheder du har at vælge mellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.